Jobbe i Fjellandsbyen

Ledige stillinger i Sulitjelma Fjellandsby

Driftsleder alpinsenter

Vi kan tilby drømmejobben for deg som liker, fjellet, ski, maskiner og en variert hverdag. 

I sulitjelma Fjellandsby vil vår driftsleder styre alt som foregår utendørs i anlegget. Hovedansvar ligger i Alpinbakken med flere nedfarter, heis, snøkanoner og tråkkemaskiner. Snøscootere, UTV, hjullaster og minigraver inngår også i maskinparken. Driftsleder har ansvar for alle maskinene og opplæring/vaktordning for førere av disse. 

Stillingen er utrolig viktig for videreutvikling av fjellandsbyen og vi ønsker en kandidat med stor pågangsvilje og gjennomføringsevne. 

Kurs som driftsleder kan gjennomgøres allerede 28.09.16 om en rask avgjørelse kan finnes.  

Mer info her...

Tråkkemaskinfører

Det blir stadig flere traseer og åpningsdager i fjellandsbyen. Vi trenger derfor nye tråkkemaskinførere som kan være med og skape fantastiske skiopplevelser for folk. 

Maskinerfaring og skiglede er ønskede kvaliteter, men rette person kan lære det meste.  

Hovedsaken er at vår nye tråkkemaskinfører er villig til å lære. Er nøye med utstyret og med stolthet prøver å levere de beste løypene Sulisfjellet noengang har sett. 

Vi oppfordrer damer til å søke. Kan det være at akkurat du, er den første dama til å kjøre tråkkemaskin i fjellandsbyen.

Mer info her...

Ekstrahjelp i helger

Til sesongen 2016/17 trenger vi  sprudlende personer som kan jobbe i vårt alpinanlegg. Arbeidsoppgavene kan omfatte det meste i vår organisasjon: booking, salg av heiskort, konferansevertskap, skiutleie og servering. Vi søker derfor personer med stort pågangsmot, som liker utfordringer og ikke er redd for å ta i et tak. 

Arbeidstiden er primært helger i bakkens åpningstider, og konferanser på ukedager 

Mer info her...

Heisfører

Heisen er hjertet i fjellandsbyen og heisførerne vårt ansikt utad. Det er de som starter turen for liten og stor, nybegynner og proff. Det er derfor viktig at vi finner seviceinnstilte, blide og effektive kandidater til denne jobben. 

Vi regner med å starte snøproduksjon fra midten av Oktober og de første kandidatene vil kunne starte med dette. 

Heisfører må ha enten snøscooter eller bilsertifikat.

Mer info her...