Alpinbakken

Sulitjelma Fjellandsby har en alpinbakke på 800 meter med 7 traseer og terrengpark som passer alle nivåer

Skitrekket vårt er et tallerkentrekk og har kapasitet på ca 900 personer i timen.

 

Bakken består av:

Fire ordinære nedfarter

To skogsløyper med ulik vanskelighetsgrad

Barnebakke med eget trekk

Terrengpark

Skicrossløype

 

Hovednedfart og skogsløyper

Vi har firee ordinære nedfarter og to skogsløyper med ulik vanskelighetsgrad. Den lengste nedfarten, som er en av skogsløypene, er ca.1,3 km. lang. Hovednedfarten er ca 0,95 km lang. Nedfarten som går parallelt  med hovednedfarten er ca 1 km lang. Totalt med "crossover" løyper og alternative passeringer av "tøffe" områder kan vi tilby ca 7 km nedfarter! Hovednedfarten på nærmere 1 km er flombelyst.

Terrengpark

Vi skal være best på park i Nordland. Dette håper vi å være med og benytte ekspertisen vi finner i lokale ski- og snowboardklubber rundt om i salten. 

Det er viktig for oss at alle skal ha et tilbud når de kommer på besøk til fjellandsbyen. Derfor har vi rails og hopp i barnebakken, skogsløyper og ikke minst en egen terrengpark der de større elementene står. 

Bigjump nederst i bakken blir laget så fort vi har nok snø. 

Vi skal preparere parken til hver åpningsdag. 

Ønsker du å være med i vårt "Park-team"? Ta kontakt med magnus@sulitjelma-fjellandsby.no 

Barnebakken

Sulitjelma fjellandsby tilbyr gratis kjøring i barnebakken. Dette gjør vi som et tiltak for å øke rekrutteringen til vinteridretten. Området rundt barnebakken er opparbeidet for å få plass til alle våre brukere. Barnebakken består av en ubetjent heis som kun er stengt ved vedlikehold av bakken, 2 nedfarter, gapahuk, hopp og rails. I løpet av sesongen kommer vi til å gjennomføre flere nybegynnerkurs som har gratis påmelding, både for alpint og snowboard.